Навчання за програмами підвищення кваліфікаціїОлеся Моцюк - Thursday 27 February 2025 10:43 PM Навчання за програмами підвищення кваліфікації розпочнеться 03 березня 2025 року. Реєстрація на навчання відбудеться у період з 28.02 по 03.03.2025 р. Перелік груп, які будуть працювати: Асистенти вихователів інклюзивних груп ЗДО -Варіант 1 (АІЗДО) -№АІЗДО1(I)-01, кер.Іваночко Г.С..xlsx Асистенти вчителів інклюзивних класів ЗЗСО -Варіант 1 (АВІ) -№АВІ1-05, кер.Липка О.М..xlsx Асистенти вчителів інклюзивних класів ЗЗСО -Варіант 3 (АВІ) -№ АВІ5-04, кер.Шеремета Н.М ..xlsx Асистенти вчителів інклюзивних класів ЗЗСО -Варіант 4 (АВІ) -№ АВІ4-04, кер. Іваночко Г. С..xlsx Бібліотекарі закладів освіти -Варіант 1 (БЗО) -№БЗО1-03, кер. Столярчук Г. Я..xlsx Вихователі груп подовженого дня -Варіант 5 (ВГПД) -№ВГПД5-01, кер. Дмитрів Г. І..xlsx Вихователі закладів дошкільної освіти, керівники гуртків (І етап) -Варіант 1-К (ВЗДО) -№ВЗДО1-К(I)-03, кер. Стельмах І.Б..xlsx Вихователі закладів дошкільної освіти, керівники гуртків (ІІ етап) -Варіант 1-М (ВЗДО)-№ВЗДО1-М(I)-03, кер. Мінда Л.З..xlsx Педагоги-організатори закладів освіти -Варіант 4 (ПО) -№ПО4-02, кер.Нурматова Л.М..xlsx Практичні психологи,викл. психологічних дисциплін,фахівці інклюзивно-ресурсних центрів -Варіант 5 (ППЦ)-№ППЦ5-02,кер. Підлипна Л.В..xlsx Учителі (викладачі) англійської мови, керівники гуртків -Варіант 4 (УАМ) -№УАМ4-04, кер. Косенко Ю.В..xlsx Учителі (викладачі) англійської мови, керівники гуртків -Варіант 5 (УАМ) -№УАМ5-03, кер. Косенко Ю.В..xlsx Учителі (викладачі) біології і екології, керівники гуртків -Варіант 2 (УБЕІ) -№УБЕІ2-02, кер. Мердух І.І..xlsx Учителі (викладачі) географії і економіки - Варіант 4 (УГЕІ) -№УГЕІ4-01. кер. Подолюк С.М..xlsx Учителі (викладачі) зарубіжної літератури - Варіант 5 (УЗЛІ) -№УЗЛІ5-01. кер.Худецька С.О..xlsx Учителі (викладачі) інформатики і інформаційних технологій, керівники гуртків -Варіант 5 (УІІТ) -№УІІТ5-02, кер. Малий П.М..xlsx Учителі (викладачі) історії,правознавства,громадянської освіти -Варіант 3 (УІСПІ) -№УІСПІ3-02,кер. Бондаренко С.І..xlsx Учителі (викладачі) математики, керівники гуртків -Варіант 8 (УМ) -№УМ8-02, кер. Голуб-Бортняк Л.В..xlsx Учителі (викладачі) математики, керівники гуртків -Варіант 9 (УМ) -№УМ9-01, кер. Голуб-Бортняк Л.В..xlsx Учителі (викладачі) музичного мистецтва, мистецтва, керівники гуртків -Варіант 4 (УММ) -№УММ4-01, кер. Данилюк М.В..xlsx Учителі (викладачі) основ християнської етики, керівники гуртків -Варіант 4 (УХЕ) -№УХЕ4-01. кер. Сміх С.В..xlsx Учителі (викладачі) технологій, трудового навчання (обслуговуючі види праці) -Варіант 3 (УТНТО) -№УТНТО3-01, кер. Гащак В.М..xlsx Учителі (викладачі) української мови і літератури, керівники гуртків -Варіант 1 (УУМІ) -№УУМІ1-03, кер. Худецька С.О..xlsx Учителі (викладачі) української мови і літератури, керівники гуртків -Варіант 4 (УУМІ) -№УУМІ4-04, кер. Уманців Н.С..xlsx Учителі (викладачі) фізики і астрономії ,Варіант 2 (УФІАІ) -№УФІАІ2-01, кер. Сергійчук О.Д..xlsx Учителі (викладачі), інструктори фізичної культури та ЛФК - Варіант 1 (УФКЦ) -№УФКЦ1-04, кер. Шпільчак А. Я..xlsx Учителі (викладачі), інструктори фізичної культури та ЛФК - Варіант 4 (УФКЦ) -№УФКЦ4-02, кер. Шпільчак А. Я..xlsx Учителі інтегрованого курсу Здоров’я, безпека та добробут, Основи здоров’я -Варіант 1 (УЗБД) -№УЗБД1-02, кер. Євчук О.М.xlsx Учителі початкових класів -Варіант 1-П (УПК) -№УПК1-П-03, кер. Попович Н. Д..xlsx Учителі початкових класів -Варіант 2-Ю (УПК) -№УПК2-Ю-03, кер. Юсипчук С.В..xlsx Учителі початкових класів -Варіант 3-Ю (УПК) -№УПК3-Ю-03, кер. Юсипчук С.В..xlsx Учителі початкових класів -Варіант 4-П (УПК) -№УПК4-П-03, кер. Попович Н. Д..xlsx Учителі початкових класів -Варіант 5-П (УПК) -№УПК5-П-03, кер. Попович Н. Д..xlsxПостійна адреса