Навчання за програмами підвищення кваліфікації by Олеся Моцюк - Friday, 29 November 2024, 6:55 AM Навчання за програмами підвищення кваліфікації розпочнеться 02 грудня 2024 року. Реєстрація на навчання відбудеться у період з 29.11 по 02.12.2024 р. Перелік груп, які будуть працювати: Асистенти вчителів інклюзивних класів ЗЗСО _ Варіант 3.2 (АВІ 3.2-10), керівник - Іваночко Г.С..xlsx Асистенти вчителів інклюзивних класів ЗЗСО _ Варіант 4.1 (АВІ 4.1-08), керівник - Липка О.М.xlsx Вихователі груп подовженого дня _ Варіант 2 (ВГПД 2-03), кер. - Дмитрів Г.І..xlsx Вихователі закладів дошкільної освіти _ Варіант 1.2 (ВЗДО 1.2-22) I етап, кер. - Кушла І.Б..xlsx Завідувачі логопедичних пунктів, учителі-логопеди, учителі-дефектологи _ Варіант 1 (ЗУЛЦ 1-10), кер. -Шеремета Н.М..xlsx Педагоги-організатори закладів освіти _ Варіант 1.1 (ПО 1.1-04), кер. -Нурматова Л.М.xlsx Практичні психологи, викладачі психологічних дисциплін _ Варіант 4 (ППЦ 4-04), кер. -Хомин О.Є..xlsx Учителі (викладачі) англійської мови _ Варіант 3.1 (УАМ 3.1-06), кер. - Косенко Ю.В..xlsx Учителі (викладачі) біології і екології _ Варіант 6 (УБЕІ 6-02), кер. - Мердух І.І..xlsx Учителі (викладачі) географії і економіки _ Варіант 8 (УГЕІ 8-02), кер. - Подолюк С.М..xlsx Учителі (викладачі) зарубіжної літератури _ Варіант 4 (УЗЛ 4-04), кер. -Уманців Н.С..xlsx Учителі (викладачі) інформатики і інформаційних технологій _ Варіант 2.1(УІІТ 2.1-02), кер. - Малий П.М..xlsx Учителі (викладачі) історії,правознавства,громадянської освіти,філософії _ Варіант 1.1(УІСПІ 1.1-02), кер.-Островський В.В..xlsx Учителі (викладачі) математики _Варіант 2.2 (УМ 2.2-05), кер. - Голуб Л.В..xlsx Учителі (викладачі) музичного мистецтва, мистецтва, художньої культури _ Варіант 3.1 (УММ 3.1-03), кер.- Столярчук Г.Я.xlsx Учителі (викладачі) основ християнської етики, керівники гуртка_Варіант 1 (УХЕ1-03), кер. - Сміх С.В..xlsx Учителі (викладачі) української мови і літератури_Варіант 2.2 (УУМ 2.2-12), кер. - Уманців Н.С..xlsx Учителі (викладачі) української мови і літератури, Варіант 1 (УУМІ 1-10), кер. - Худецька С.О..xlsx Учителі (викладачі) фізики і астрономії Варіант 4 (УФІАІ 4-03), кер. - Сергійчук О.Д..xlsx Учителі (викладачі) французької мови _Варіант 5 (УФМ 5-02), кер. - Богоніс І.М..xlsx Учителі (викладачі) хімії _Варіант 4 (УХІ 4-02), кер. - Складанюк М.Б..xlsx Учителі (викладачі), інструктори фізичної культури та ЛФК _ Варіант 2.1 (УФК 2.1-06), кер. - Шпільчак А.Я..xlsx Учителі (викладачі), інструктори фізичної культури та ЛФК _ Варіант 5.1 (УФК 5.1-06), кер. - Шпільчак А.Я..xlsx Учителі інтегрованого курсу “Здоровя,безпека та добробут”,“Основи здоров’я”,керівники гуртків_Варіант 1.1 (УЗДБ 1.1-02), кер. - Євчук О.xlsx Учителі початкових класів _ Варіант 1-Ю (УПК 1-Ю-10), кер. - Юсипчук С.В..xlsx Учителі початкових класів _ Варіант 2-Ю (УПК 2-Ю-10), кер. - Юсипчук С.В..xlsx Учителі початкових класів _ Варіант 3.1-П (УПК3.1-П-10), кер. - Попович Н.Д..xlsx Учителі початкових класів _ Варіант 4.1-Ю (УПК 4.1-Ю-10), кер. - Юсипчук С.В..xlsxPermalink